Izvajamo inštalacije mazalnih sistemov v industriji in cevne povezave hidravličnih procesov.

Na področju mazalnih sistemov sodelujemo s podjetjem DIMAS d.o.o., ki zastopa vodilnega svetovnega proizvajalca sistemov za centralno mazanje strojev in naprav, podjetje WILLY VOGEL, ter finsko podjetje SAFEMATIC, ravno tako specializirano izključno za mazalne sisteme. Obe podjetji je prevzela švedska firma SKF in sedaj tvorita eno izmed njenih petih platform – »Mazalni sistemi«.

Dejavnost podjetja DIMAS d.o.o. je projektiranje in izbira optimalnih tehničnih rešitev na področju mazanja različnih proizvodnih in obdelovalnih strojev, transportnih linij, verig, jeklenih vrvi, gradbene in kmetijske mehanizacije, ladijskih motorjev in ostalih naprav. Po svojih načrtih izdelujejo agregate za centralno mazanje, nadzorujejo in izvajajo montaže sistemov, programirajo in izdelujejo ustrezne krmilne in nadzorne sisteme, sodelujejo pri prvih zagonih oziroma izvajajo projekte mazalnih sistemov na ključ.

Zaupajo nam

V okviru Javnega razpisa Spodbude za digitalno transformacijo MSP (P4D) je naše podjetje pridobilo sofinanciranje za zagotovitev tehnične opremljenosti in digitalne transformacije ključnih poslovnih procesov. Več o operaciji si lahko preberete tukaj.

LOGO MGRT direktorat barvni 1 2sklad logo 1Eu skladi regionalni.png 1

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.